Lenspen aktív szenes tisztítócsalád

2016. június 28. 15:36 - Aktívszenes tisztító

Vírusos vagy baktérium okozta hasmenésre, ételmérgezés kezelésére régóta alkalmazzák az úgynevezett carbo activatus-t, magyarul aktív szenet, más néven orvosi vagy aktivált szenet. Egy i. e. 1550-ből való papirusztekercs is említi már, hogy az aktív szén igen hatékony ételmérgezések esetén.

1831-ben pedig egy francia professzor, Tourey akadémikus kollégái szeme láttára halálos mennyiségű sztrichnint vett be, majd annak hatását aktív szén segítségével semlegesítette, így túlélte az esetet. Ez azt bizonyította, hogy az aktív szén rendkívül hatásosan képes különböző gyomor- és bélrendszeri mérgezések megszüntetésére.

Az aktív szenet növényi anyagokból, nagy abszorpciós képességű anyag előállítására alkalmas elszenesítési eljárással készítik.

A szénnek az ún. aktív felülete igen nagy: ezen a felületen kötik magukhoz a baktériumokat, vírusokat, ezzel megakadályozva azok felszívódását a szervezetbe.

Egy gramm szén felülete körülbelül nagyjából 500 négyzetméter nagyságú, tehát 0,74 teniszpálya (ami 18 m x 37,5 m) méretének felel meg.

Az aktív szén kiemelkedő megkötő képességét felhasználva fejlesztette ki a kanadai Lenspen aktív szenes tisztítóit, melyek atomi szinten tisztítanak úgy, hogy közben a felületkezelést nem bántják.

Mindezeken túl a Lenspen termékek nem csupán a felületen lévő szennyeződéseket távolítják el, hanem antibakteriális hatásuk is van.

Az aktív szenes tisztítócsaládhoz pillanatnyilag az alábbi termékek érhetőek el:

Peeps by Lenspen - szemüvegtisztító

Lenspen Screen Klean - monitor és táblagép tisztító

Lenspen Smartklear - okos telefon tisztító

Lenspen Vidimax - képernyő tisztító

Lenspen Original - optika tisztító

Lenspen Filter Klear - szűrőtisztító

Lenspen Mini Pro - mini optikatisztító

Lenspen Laptop Pro - laptop és számítógép tisztító

Lenspen Digiklear - tisztítóceruza

Lenspen Cellklear - mobiltelefon objektív tisztító

 

A részletekkel kapcsolatban kérjük keresse a Chronos Kiadót.

www.chronos.hu

www.lanybook.hu

www.ivory.hu

www.castelli-notes.hu

www.appeel.hu

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aktivszenestisztito.blog.hu/api/trackback/id/tr558851832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása