Peeps - szemüvegtisztító

2016. június 28. 16:25 - Aktívszenes tisztító

Ha már unod, hogy a szemüveged / napszemüveged mindig koszos, maszatos, ha belefáradtál a macerás tisztogatásba, ami időrabló, de még csak nem is hatékony... a folyadékok kiömlenek vagy lejár a szavatosságuk, a mikroszálas törlőkendő elkoszolódott, vagy sosincs kéznél...

Megvetted a méreg drága szemüveged, vigyázol is rá, még a csoda mikroszálas kendőt is megvásároltad, amit a boltban ajánlottak hozzá? A vadiúj szemüveged mégis karcos, állandóan foltos, mert nem érsz el minden kis zegzugot? A koszos és maszatos szemüveg még a szemedet is tovább rontja...

 

Érdekel, hogy mi az a régóta ismert technológia, ami megoldást jelent a problémára?

 

Emlékszel még, mivel tisztították nagymamáink az ablaküveget?

 

Igen, újságpapírral! Hogy miért? Mert a fekete nyomdafesték 25% -a aktív szén volt. Azt is tudod, hogy a tengeri olajszennyezések megszüntetéséhez is segítségül hívják az aktív szén olaj-, és zsírmegkötő képességét?

 

Ezt a régóta ismert technológiát használta fel a kanadai Lenspen cég, amely ötletes, toll alakú, objektív lencse és LCD tisztítóival vált ismertté a világpiacon.

 

Nem kell többé maszatos, ujjlenyomatos szemüvegen keresztül szemlélned a világot!

 

peeps_szemuvegtisztito.jpg

 

A Peeps használatával pillanatok alatt, biztonságosan tisztíthatod a szemüveged! Nem kell évente új szemüveget vásárolnod, mert karcos a lencséd!

peeps.jpg

De mitől lesz a lencséd maszatos?

Általános tapasztalat, hogy tisztítókendővel vagy papír zsebkendővel próbáljuk meg eltávolítani a szennyeződéseket, akkor hosszas tisztogatás után sem lesz tökéletesen tiszta a felület. Mivel a kendőben és a papírban lévő rostok nem képesek megkötni az összes zsírt és olajat, így annak egy része visszakerül a felületre és szétkeni azt.

...és mitől karcos?

Egy papír zsebkendőtől mindenképp! Egy pihe-puha mikroszálas törlőkendő éppúgy megkarcolja a szemüvegedet. Tudod miért? A levegőben lévő apró porszemek rátapadnak a szemüveged lencséjére, és tisztításkor összekarcolja a szemüvegedet.

De ha ez még nem volna elég, gondolj bele, amikor előveszed a kendőt, az ujjaidon lévő zsír is szennyezi a kendőt, ami így a levegőben és a táskádban lévő porszemeket összegyűjti. így minden egyes tisztításkor, csak összemaszatolod és karcolod a lencsédet.

 

Mitől sikeres a Peeps?

A Peeps rendelkezik egy puha kecskeszőrből készült porecsettel, amivel könnyedén eltávolíthatod a szemüvegedre káros porszemcséket a felületéről.

peeps_ecset.jpg

peeps_ecseteles.jpg

Az aktív szenet tartalmazó tisztítópárnákkal pedig egy mozdulattal, pillanatok alatt a lencse mindkét oldalán lévő olajokat, zsírokat magába kötve eltünteti onnan.

peeps_tisztitas.jpg

Peeps kupakjában szivacs található, mely az aktív szenes száraz tisztítóanyag tartályaként szolgál, így a szivacsban lévő mennyiség minimum 500 tisztításra elegendő lehet.

peeps_nyitva.jpg

 

Hova tűnik a szemüvegről eltávolított zsír?

A tisztítófejen lévő aktív szén megköti azt, majd, mikor a fejet a kupakjába visszahelyezzük, a benne lévő párna a tisztítófej felületéről ledörzsöli az óriásmolekulákat, egyúttal feltölti a rendkívül finom aktívszén-molekulákkal.

peeps_nyitas.jpg

Mesélhetnénk még órákat a Peeps előnyeiről, de inkább vedd a kezedbe és próbáld ki magad!

peeps_szemuveg_szinek.jpg

Szeretettel várunk márkaboltunkban, hogy Te magad tapasztald meg pár mozdulatból néhány másodperc alatt, milyen pofonegyszerű a biztonságos szemüvegtisztítás!

 

Egy pár szó arról, hogy jelenleg mi található a piacon a tisztítás körében, és miért nem ajánljuk ezeket:

 

Mikroszálas kendők:

Amikor elővesszük a kendőt, az biztos, hogy poros, hiszen nincs megoldva a hermetikus csomagolás. Ezt a poros kendőt rányomjuk az úgyszintén poros szemüvegre. Ezzel a mozdulattal már biztosan karcoljuk is a felületkezeléseket, vagy az optikát. Ha mosószert használunk a kendőhöz akkor annak a szemcséi is karcolhatnak. -> A Peeps a kupakjába se nedvességet, se párát, se illatokat, sem port nem képes beengedni, így mindig tökéletesen védett, szinte hermetikusan elzárva tárolható. A kecskeszőr ecset fontos, hiszen ezzel el lehet távolítani minden port a felületről tisztítás előtt. Ez egy kendőnél nem megoldott probléma.

Elővesszük a kendőt, hogy tisztítsunk. Hozzányúlunk a kendőhöz, tehát összefogdossuk, összezsírozzuk. Ezt is és a felületen lévő zsírt is csak kenegetjük a felületen. Nem tud mindent beszívni a kendő, egy jó részét a zsírnak, szennyeződésnek visszakeni a felületre. -> A Peeps az aktív szénnel megköti a szennyeződést a felületen, így molekuláris szinten tisztít. Az eljárást olyan kutatóintézetben is használják, ahol több tízmillió forintos, sok százszor felületkezelt üvegeken mérték a technikánkat, és jelenleg is ezzel takarítanak, nem a méregdrága ultrahangos tisztítókkal, mert ez atomi szinten, teljesen karcmentesen dolgozik, amihez fogható jelenleg más technikával nem elérhető. Antibakteriális hatása van, hiszen nem hagy semmilyen nyomot a felületen, mindent magába köt. Tárolása nem megoldott, a Peeps bárhol használható, dizájnos, kis helyen elfér, nem kell külön zacskó, doboz, stb...

 

Nedves kendők

Amikor elővesszük a kendőt, az biztos, hogy poros, hiszen nincs megoldva a hermetikus csomagolás. Ezt a poros kendőt rányomjuk az úgyszintén poros szemüvegre. Ezzel a mozdulattal már biztosan karcoljuk is a felületkezeléseket, vagy az optikát. Ha mosószert használunk a kendőhöz akkor annak a szemcséi is karcolhatnak. -> A Peeps a kupakjába se nedvességet, se párát, se illatokat, sem port nem képes beengedni, így mindig tökéletesen védett, szinte hermetikusan elzárva tárolható. A kecskeszőr ecset fontos, hiszen ezzel el lehet távolítani minden port a felületről tisztítás előtt. Ez egy kendőnél nem megoldott probléma.

Amikor kibontjuk a nedves törlőkendő csomagolását, kellemetlen szagokat lélegzünk be, amik egyik-másik kendőnél toxikusak is lehetnek. -> A Peeps tisztítófelületét akár nyalogathatjuk is, hiszen nem mérgező. Ha gyerek kezébe kerül, semmi baja nem lehet tőle.

A nedves törlőkendők csomagolása nem lebomló anyagból készül, a kendő sok káros anyagot tartalmaz. Ennek következménye: 500 db csomagolás-szemét, 500 db kendő-szemét, esetenként az alkohol, vagy benzinszármazék egyes felületkezeléseket bánthat. -> A peeps semmilyen káros anyagot nem tartalmaz, minimum 500-szor használható.

Egy ismert márka nedves kendőjéből 500 darab több mint a tízszeresébe kerül, mint egy praktikus Peeps. Nagy helyet foglal el 500 csomag, folyamatosan figyelni kell rá, hogy mindig legyen a táskában elegendő. -> Ezzel szemben a Peeps-t egyszer kell megvenni, kis helyet foglal, több, mint 500 alkalommal használható.

 

Folyadékok

Önmagában nem használható, csak kendővel. A folyadékban úszkálni fog a por, amire rányomjuk majd a kendőt, ez károsíthatja a felületkezelést a benne lévő anyag, nem lehet felvinni repülőre, nem minden hőmérsékleten használható, tárolható. A flakon nagy helyet foglal el, kiömölhet a tartalma... -> A Peeps -90 - +90 Celsius fok között használható, tárolható, 9,3cm hosszú és 3cm átmérőjű, mindössze pár gramm, zsebben is észrevétlenül tartható.

 

A Lenspen tisztítók sok tízmillió elégedett vásárlója garanciát jelent a megbízhatóságra és a Peeps hatékonyságára!

 peeps_szemuveg_design.jpg

A részletekkel kapcsolatban kérjük keresse a Chronos Kiadót.

 

Viszonteladók jelentkezését is várjuk!

peeps_display.jpg

 

www.chronos.hu

www.lanybook.hu

www.ivory.hu

www.castelli-notes.hu

www.appeel.hu

Szólj hozzá!

Lenspen aktív szenes tisztítócsalád

2016. június 28. 15:36 - Aktívszenes tisztító

Vírusos vagy baktérium okozta hasmenésre, ételmérgezés kezelésére régóta alkalmazzák az úgynevezett carbo activatus-t, magyarul aktív szenet, más néven orvosi vagy aktivált szenet. Egy i. e. 1550-ből való papirusztekercs is említi már, hogy az aktív szén igen hatékony ételmérgezések esetén.

1831-ben pedig egy francia professzor, Tourey akadémikus kollégái szeme láttára halálos mennyiségű sztrichnint vett be, majd annak hatását aktív szén segítségével semlegesítette, így túlélte az esetet. Ez azt bizonyította, hogy az aktív szén rendkívül hatásosan képes különböző gyomor- és bélrendszeri mérgezések megszüntetésére.

Az aktív szenet növényi anyagokból, nagy abszorpciós képességű anyag előállítására alkalmas elszenesítési eljárással készítik.

A szénnek az ún. aktív felülete igen nagy: ezen a felületen kötik magukhoz a baktériumokat, vírusokat, ezzel megakadályozva azok felszívódását a szervezetbe.

Egy gramm szén felülete körülbelül nagyjából 500 négyzetméter nagyságú, tehát 0,74 teniszpálya (ami 18 m x 37,5 m) méretének felel meg.

Az aktív szén kiemelkedő megkötő képességét felhasználva fejlesztette ki a kanadai Lenspen aktív szenes tisztítóit, melyek atomi szinten tisztítanak úgy, hogy közben a felületkezelést nem bántják.

Mindezeken túl a Lenspen termékek nem csupán a felületen lévő szennyeződéseket távolítják el, hanem antibakteriális hatásuk is van.

Az aktív szenes tisztítócsaládhoz pillanatnyilag az alábbi termékek érhetőek el:

Peeps by Lenspen - szemüvegtisztító

Lenspen Screen Klean - monitor és táblagép tisztító

Lenspen Smartklear - okos telefon tisztító

Lenspen Vidimax - képernyő tisztító

Lenspen Original - optika tisztító

Lenspen Filter Klear - szűrőtisztító

Lenspen Mini Pro - mini optikatisztító

Lenspen Laptop Pro - laptop és számítógép tisztító

Lenspen Digiklear - tisztítóceruza

Lenspen Cellklear - mobiltelefon objektív tisztító

 

A részletekkel kapcsolatban kérjük keresse a Chronos Kiadót.

www.chronos.hu

www.lanybook.hu

www.ivory.hu

www.castelli-notes.hu

www.appeel.hu

 

 

Szólj hozzá!