Peeps - szemüvegtisztító

2016. június 28. 16:25 - Aktívszenes tisztító

Ha már unod, hogy a szemüveged / napszemüveged mindig koszos, maszatos, ha belefáradtál a macerás tisztogatásba, ami időrabló, de még csak nem is hatékony... a folyadékok kiömlenek vagy lejár a szavatosságuk, a mikroszálas törlőkendő elkoszolódott, vagy sosincs kéznél...

Megvetted a méreg drága szemüveged, vigyázol is rá, még a csoda mikroszálas kendőt is megvásároltad, amit a boltban ajánlottak hozzá? A vadiúj szemüveged mégis karcos, állandóan foltos, mert nem érsz el minden kis zegzugot? A koszos és maszatos szemüveg még a szemedet is tovább rontja...

 

Érdekel, hogy mi az a régóta ismert technológia, ami megoldást jelent a problémára?

 

Emlékszel még, mivel tisztították nagymamáink az ablaküveget?

 

Igen, újságpapírral! Hogy miért? Mert a fekete nyomdafesték 25% -a aktív szén volt. Azt is tudod, hogy a tengeri olajszennyezések megszüntetéséhez is segítségül hívják az aktív szén olaj-, és zsírmegkötő képességét?

 

Ezt a régóta ismert technológiát használta fel a kanadai Lenspen cég, amely ötletes, toll alakú, objektív lencse és LCD tisztítóival vált ismertté a világpiacon.

 

Nem kell többé maszatos, ujjlenyomatos szemüvegen keresztül szemlélned a világot!

 

peeps_szemuvegtisztito.jpg

 

A Peeps használatával pillanatok alatt, biztonságosan tisztíthatod a szemüveged! Nem kell évente új szemüveget vásárolnod, mert karcos a lencséd!

peeps.jpg

De mitől lesz a lencséd maszatos?

Általános tapasztalat, hogy tisztítókendővel vagy papír zsebkendővel próbáljuk meg eltávolítani a szennyeződéseket, akkor hosszas tisztogatás után sem lesz tökéletesen tiszta a felület. Mivel a kendőben és a papírban lévő rostok nem képesek megkötni az összes zsírt és olajat, így annak egy része visszakerül a felületre és szétkeni azt.

...és mitől karcos?

Egy papír zsebkendőtől mindenképp! Egy pihe-puha mikroszálas törlőkendő éppúgy megkarcolja a szemüvegedet. Tudod miért? A levegőben lévő apró porszemek rátapadnak a szemüveged lencséjére, és tisztításkor összekarcolja a szemüvegedet.

De ha ez még nem volna elég, gondolj bele, amikor előveszed a kendőt, az ujjaidon lévő zsír is szennyezi a kendőt, ami így a levegőben és a táskádban lévő porszemeket összegyűjti. így minden egyes tisztításkor, csak összemaszatolod és karcolod a lencsédet.

 

Mitől sikeres a Peeps?

A Peeps rendelkezik egy puha kecskeszőrből készült porecsettel, amivel könnyedén eltávolíthatod a szemüvegedre káros porszemcséket a felületéről.

peeps_ecset.jpg

peeps_ecseteles.jpg

Az aktív szenet tartalmazó tisztítópárnákkal pedig egy mozdulattal, pillanatok alatt a lencse mindkét oldalán lévő olajokat, zsírokat magába kötve eltünteti onnan.

peeps_tisztitas.jpg

Peeps kupakjában szivacs található, mely az aktív szenes száraz tisztítóanyag tartályaként szolgál, így a szivacsban lévő mennyiség minimum 500 tisztításra elegendő lehet.

peeps_nyitva.jpg

 

Hova tűnik a szemüvegről eltávolított zsír?

A tisztítófejen lévő aktív szén megköti azt, majd, mikor a fejet a kupakjába visszahelyezzük, a benne lévő párna a tisztítófej felületéről ledörzsöli az óriásmolekulákat, egyúttal feltölti a rendkívül finom aktívszén-molekulákkal.

peeps_nyitas.jpg

Mesélhetnénk még órákat a Peeps előnyeiről, de inkább vedd a kezedbe és próbáld ki magad!

peeps_szemuveg_szinek.jpg

Szeretettel várunk márkaboltunkban, hogy Te magad tapasztald meg pár mozdulatból néhány másodperc alatt, milyen pofonegyszerű a biztonságos szemüvegtisztítás!

 

Egy pár szó arról, hogy jelenleg mi található a piacon a tisztítás körében, és miért nem ajánljuk ezeket:

 

Mikroszálas kendők:

Amikor elővesszük a kendőt, az biztos, hogy poros, hiszen nincs megoldva a hermetikus csomagolás. Ezt a poros kendőt rányomjuk az úgyszintén poros szemüvegre. Ezzel a mozdulattal már biztosan karcoljuk is a felületkezeléseket, vagy az optikát. Ha mosószert használunk a kendőhöz akkor annak a szemcséi is karcolhatnak. -> A Peeps a kupakjába se nedvességet, se párát, se illatokat, sem port nem képes beengedni, így mindig tökéletesen védett, szinte hermetikusan elzárva tárolható. A kecskeszőr ecset fontos, hiszen ezzel el lehet távolítani minden port a felületről tisztítás előtt. Ez egy kendőnél nem megoldott probléma.

Elővesszük a kendőt, hogy tisztítsunk. Hozzányúlunk a kendőhöz, tehát összefogdossuk, összezsírozzuk. Ezt is és a felületen lévő zsírt is csak kenegetjük a felületen. Nem tud mindent beszívni a kendő, egy jó részét a zsírnak, szennyeződésnek visszakeni a felületre. -> A Peeps az aktív szénnel megköti a szennyeződést a felületen, így molekuláris szinten tisztít. Az eljárást olyan kutatóintézetben is használják, ahol több tízmillió forintos, sok százszor felületkezelt üvegeken mérték a technikánkat, és jelenleg is ezzel takarítanak, nem a méregdrága ultrahangos tisztítókkal, mert ez atomi szinten, teljesen karcmentesen dolgozik, amihez fogható jelenleg más technikával nem elérhető. Antibakteriális hatása van, hiszen nem hagy semmilyen nyomot a felületen, mindent magába köt. Tárolása nem megoldott, a Peeps bárhol használható, dizájnos, kis helyen elfér, nem kell külön zacskó, doboz, stb...

 

Nedves kendők

Amikor elővesszük a kendőt, az biztos, hogy poros, hiszen nincs megoldva a hermetikus csomagolás. Ezt a poros kendőt rányomjuk az úgyszintén poros szemüvegre. Ezzel a mozdulattal már biztosan karcoljuk is a felületkezeléseket, vagy az optikát. Ha mosószert használunk a kendőhöz akkor annak a szemcséi is karcolhatnak. -> A Peeps a kupakjába se nedvességet, se párát, se illatokat, sem port nem képes beengedni, így mindig tökéletesen védett, szinte hermetikusan elzárva tárolható. A kecskeszőr ecset fontos, hiszen ezzel el lehet távolítani minden port a felületről tisztítás előtt. Ez egy kendőnél nem megoldott probléma.

Amikor kibontjuk a nedves törlőkendő csomagolását, kellemetlen szagokat lélegzünk be, amik egyik-másik kendőnél toxikusak is lehetnek. -> A Peeps tisztítófelületét akár nyalogathatjuk is, hiszen nem mérgező. Ha gyerek kezébe kerül, semmi baja nem lehet tőle.

A nedves törlőkendők csomagolása nem lebomló anyagból készül, a kendő sok káros anyagot tartalmaz. Ennek következménye: 500 db csomagolás-szemét, 500 db kendő-szemét, esetenként az alkohol, vagy benzinszármazék egyes felületkezeléseket bánthat. -> A peeps semmilyen káros anyagot nem tartalmaz, minimum 500-szor használható.

Egy ismert márka nedves kendőjéből 500 darab több mint a tízszeresébe kerül, mint egy praktikus Peeps. Nagy helyet foglal el 500 csomag, folyamatosan figyelni kell rá, hogy mindig legyen a táskában elegendő. -> Ezzel szemben a Peeps-t egyszer kell megvenni, kis helyet foglal, több, mint 500 alkalommal használható.

 

Folyadékok

Önmagában nem használható, csak kendővel. A folyadékban úszkálni fog a por, amire rányomjuk majd a kendőt, ez károsíthatja a felületkezelést a benne lévő anyag, nem lehet felvinni repülőre, nem minden hőmérsékleten használható, tárolható. A flakon nagy helyet foglal el, kiömölhet a tartalma... -> A Peeps -90 - +90 Celsius fok között használható, tárolható, 9,3cm hosszú és 3cm átmérőjű, mindössze pár gramm, zsebben is észrevétlenül tartható.

 

A Lenspen tisztítók sok tízmillió elégedett vásárlója garanciát jelent a megbízhatóságra és a Peeps hatékonyságára!

 peeps_szemuveg_design.jpg

A részletekkel kapcsolatban kérjük keresse a Chronos Kiadót.

 

Viszonteladók jelentkezését is várjuk!

peeps_display.jpg

 

www.chronos.hu

www.lanybook.hu

www.ivory.hu

www.castelli-notes.hu

www.appeel.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aktivszenestisztito.blog.hu/api/trackback/id/tr298852302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása